Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Sigurna kupovina

Sigurna kupovina

IZJAVA O SIGURNOSTI T PAY WAY

PayWay online naplata

Za sigurno online plaćanje karticama Internet trgovina Meridian nautika d.o.o. koristi online autorizacijski sustav T Pay Way. T-Com PayWay omogućava kupcima sigurno plaćanje putem interneta. Pouzdan je i siguran način za online plaćanje s kreditnim i debitnim karticama, a djeluje kao virtualni POS terminal.

Za Pouzdanu i sigurnu kupovinu te maksimalnu zaštitu podataka kod kartičnog plaćanja koristi se T-com Pay Way online autorizacijski sustav koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay Hrvatskog Telekoma koristi najsuvremenije sigurnosne metode i postupke koji omogućuju sigurno plaćanje putem interneta, a sigurnost podataka naš je prioritet prilikom cjelokupnog procesa plaćanja kreditnim, odnosno debitnim karticama na internetskim trgovinama. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je najnovijim, dokazanim metodama kriptiranja podataka koje se redovno unapređuju u skladu s aktualnim tehnološkim dostignućima i zahtjevima standarda platne industrije.

Razmjena osjetljivih podataka, kao što su npr. brojevi kartica, između PayWaya, koji obavlja online prihvat platnih kartica, i autorizacijskih sustava banaka (kartičnih kuća) obavlja se putem privatne mreže što osigurava zaštitu od neovlaštenog pristupa podacima. PayWay unutar svoje okoline osigurava zaštitu podataka platitelja, čime svakom kupcu omogućuje sigurno i pouzdano iskustvo internetskog plaćanja.