Plaćanje online

 
Plaćanje proizvoda u webshopu Meridian:
 
  • KARTIČNO - kreditnim i debitnim karticama
  • Uplatnicom
  • Pouzećm
 
 
► KARTIČNO /o kartičnoj online naplati/
Online plaćanje kreditnim i debitnim karticama svih banaka.
Terećenje kartice nakon što kartičar-banka odobri transakciju.
Meridian nautika d.o.o. nakon provjere narudžbe potvrđuje naplatu.
 
  •    Visa 
  •    Maestro
  •    MasterCard
  •    American Express

 

  • Maestro i Visa do 12 rata bez kamata za kupovinu u iznosu od 1,000,00 kn naviše
  • American do 6 rata bez kamata za kupovinu u iznosu od 1,000,00 kn naviše

 

► Uplatnica -  kupac plaća temeljem ponude generirane u Webshopu primljene e-mailom.
► Pouzećem - plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču Overseas kurirske dostave
 
Za sigurno online plaćanje kreditnim karticama u Internet trgovini Meridian nautika d.o.o. koristi online autorizacijski sustav T-Pay Way.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI

Za Pouzdanu i sigurnu kupovinu te maksimalnu zaštitu podataka kod kartičnog plaćanja koristi se T-com Pay Way online autorizacijski sustav koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

ONLINE AUTORIZACIJA KARTICA

T-Pay Way u realnom vremenu plaćanja internetski povezuje autorizacijski centar izdavača kartice, gdje se nakon automatske provjere valjanosti kreditne kartice, ako su podaci ispravni, vrši prva autorizacija transakcije.
Istovremeno Kupac i Prodavatelj na e-mail adresu automatski primaju potvrdnu informaciju o uspješno obavljenoj narudžbi i autorizaciji kreditne kartice.
Meridian nautika d.o.o. po obradi primljene narudžbe i po primitku obavijesti o izvršenoj autorizaciji kartice i transakcije od strane banke, vrši konačnu autorizaciju i time tereti kupčev račun za određeni iznos prema ponudi.
Ako su podaci neispravni, ili postoji bilo kakv zapreka za autorizaciju kreditne kartice kupac prima obavijest o odbijanju autorizacije.
Opisanim načinom provjere i autorizacije T-com Pay Way sustav, koji se može usporediti s POS uređajem u fizičkoj maloprodaji, onemogućuje i ograničava pristup podacima neovlaštenim sudionicima u postupku. Banci su dostupni samo podaci vezani za karticu i vlasnika kartice, a skriveni podaci o sadržaju kupnje.
Prodavatelj – Meridian nautika d.o.o. ima uvid jedino u informacije o kupljenim artiklima i vlasniku kartice, a podaci o kreditnoj kartici, računu i stanju računa potpuno su nedostupni i nevidljivi.
TT-HT ni na koji način nije uključen u ugovorni odnos između Kupca i Korisnika koji može nastati putem internet trgovine (čl. 8., st. 9. Ugovora).

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja vrše se u Hrvatskoj valuti – Hrvatskim kunama. Iznos cijene kojom će se teretiti vaša kreditna kartica bit će konvertirana u nacionalnu valutu platitelja prema važećem i aktualnom dnevnom tečaju kartičarske kuće izdavatelja kartice
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.
 

WEBSHOP - SVE ZA KAMPIRANJE

Specijalizirana trgovina kamp opreme, sve potrepštine za kamp i outdoor
Svi proizvodi mogu se razledati u trgovini kamp opreme MERIDIAN POREČ
Jednostavno naručivanje, obrada narudžbi od ponedjeljka do petka
SIGURNO PLAĆANJE /pouzećem, virmanom, kartično-mogućnost 1-12 rata/
Overseas dostava na području RH, za kupnju od 1.500,00 kn  besplatno
 

CAMPING SHOP MERIDIAN POREČ

Mate Vlašića 24A, Poreč - SERVISNA ZONA ČIMIŽIN, Istra, Hrvatska
LOKACIJA KAMP TRGOVINE MERIDIAN  GPS: N 45° 13’ 44”  E13° 36’ 42”
Specijalizirana prodaja - KAMP OPREMA - OUTDOOR - NAUTIKA
Trgovina kamp opreme MERIDIAN  maloprodaja - webshop - veleprodaja