Plaćanje online

 
Plaćanje proizvoda u webshopu Meridian - JEDNOKRATNO:
 
  • kreditnim i debitnim karticama
  • Uplatnicom
  • Pouzećm
 
 
KARTIČNO /o kartičnoj online naplati/
 
Online plaćanje kreditnim i debitnim karticama svih banaka.
Jednokratno terećenje kartice nakon što kartičar odobri transakciju.
Prodavatelj dodatnom autorizacijom potvrđuje terećenje odobrenog  iznosa.
 
  •    Visa
  •    MasterCard
  •    American Express
 
Uplatnica -  kupac plaća temeljem ponude generirane u Webshopu primljene e-mailom.
Pouzećem - plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču Overseas kurirske dostave
Za sigurno online plaćanje kreditnim karticama u Internet trgovini Meridian nautika d.o.o. koristi online autorizacijski sustav T-Pay Way.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI

Za Pouzdanu i sigurnu kupovinu te maksimalnu zaštitu podataka kod kartičnog plaćanja koristi se T-com Pay Way online autorizacijski sustav koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

ONLINE AUTORIZACIJA KARTICA

T-Pay Way u realnom vremenu plaćanja internetski povezuje autorizacijski centar izdavača kartice, gdje se nakon automatske provjere valjanosti kreditne kartice, ako su podaci ispravni, vrši prva autorizacija transakcije.
Istovremeno Kupac i Prodavatelj na e-mail adresu automatski primaju potvrdnu informaciju o uspješno obavljenoj narudžbi i autorizaciji kreditne kartice.
Meridian nautika d.o.o. po obradi primljene narudžbe i po primitku obavijesti o izvršenoj autorizaciji kartice i transakcije od strane banke, vrši konačnu autorizaciju i time tereti kupčev račun za određeni iznos prema ponudi.
Ako su podaci neispravni, ili postoji bilo kakv zapreka za autorizaciju kreditne kartice kupac prima obavijest o odbijanju autorizacije.
Opisanim načinom provjere i autorizacije T-com Pay Way sustav, koji se može usporediti s POS uređajem u fizičkoj maloprodaji, onemogućuje i ograničava pristup podacima neovlaštenim sudionicima u postupku. Banci su dostupni samo podaci vezani za karticu i vlasnika kartice, a skriveni podaci o sadržaju kupnje.
Prodavatelj – Meridian nautika d.o.o. ima uvid jedino u informacije o kupljenim artiklima i vlasniku kartice, a podaci o kreditnoj kartici, računu i stanju računa potpuno su nedostupni i nevidljivi.
TT-HT ni na koji način nije uključen u ugovorni odnos između Kupca i Korisnika koji može nastati putem internet trgovine (čl. 8., st. 9. Ugovora).

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja vrše se u Hrvatskoj valuti – Hrvatskim kunama. Iznos cijene kojom će se teretiti vaša kreditna kartica bit će konvertirana u nacionalnu valutu platitelja prema važećem i aktualnom dnevnom tečaju kartičarske kuće izdavatelja kartice
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

WEBSHOP sve za kampiranje

Poštovani kupci, radi  preuređenja i reorganizacije, te korištenja
godišnjeg odmora bit ćemo privremeno odsutni do  04. 02. 2018.
 
WEB narudžbe bit će odaslane kupcima na adrese  05. 02. 2018.
 
 

CAMPING SHOP meridian

Mate Vlašića 24A HR-52440 Poreč   GPS: N 45° 13’ 44”  E13° 36’ 42”
 
CAMPING SHOP MERIDIAN  radi preuređenja zatvoren do 04.02.2018.
 
OTVARAMO 05. 02. 2018.   satnica:  9 - 17 h, subotom do 13 h